Τρίτη 12 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Σε τροχιά υπερκάλυψης η Κεντρική Μακεδονία

Η αντιμετώπιση των καθυστερήσεων, όπου παρουσιάζονται, «κλειδί» για την επίτευξη του στόχου

Με στόχο την υπερκάλυψη των πλάνων τους, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος στην Κεντρική Μακεδονία συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης. Τα μέχρι τώρα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και καθημερινά αποδεικνύεται ότι είναι μεγάλη η απήχηση της πολιτικής του Κόμματος στην εργατική τάξη και στα άλλα λαϊκά στρώματα.

Ηδη, το ποσοστό κάλυψης του πλάνου της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ συμβαδίζει με αυτό της κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου. Οι οργανώσεις της Πέλλας, της Ημαθίας και της Πιερίας βρίσκονται υψηλότερα από το μέσο όρο της πανελλαδικής κάλυψης και βαδίζουν για υπερκάλυψη του πλάνου τους. Το βάρος της δουλειάς πέφτει στις Σέρρες και στο Κιλκίς προκειμένου να καλυφθεί η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε και εκφράζεται αισιοδοξία για επίτευξη των στόχων και αυτών των Οργανώσεων, με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων. Παράλληλα συζητούνται και αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες που παρουσιάζονται, ενώ αξιοποιείται κάθε ανεκμετάλλευτη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος. Σημειώνεται ότι υπάρχουν πολλές ΚΟΒ από όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις της περιοχής που έχουν ήδη υπερκαλύψει το πλάνο τους.

«Οι εργαζόμενοι με προθυμία συμβάλλουν στην επίτευξη των σκοπών της εξόρμησης από το υστέρημά τους κι αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία», δηλώνει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, οικονομικός υπεύθυνος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. «Υπάρχουν δυνατότητες για ταχύτερα και αποτελεσματικότερα βήματα και οι κομμουνιστές της Κεντρικής Μακεδονίας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να πετύχουν τους τελικούς στόχους τους. Από μας τους ίδιους εξαρτάται το πόσο πλατιά θα απευθυνθούμε στο λαό της περιοχής μας για να του εξηγήσουμε την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος, ώστε να πετύχουμε τις αμέσως επόμενες μέρες την κάλυψη και υπερκάλυψη των αισιόδοξων στόχων μας».


Για την υπερκάλυψη των πλάνων τους παλεύουν οι Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, τις μέρες που απομένουν
Για την υπερκάλυψη των πλάνων τους παλεύουν οι Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, τις μέρες που απομένουν

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ