Σάββατο 16 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ: «Μία βασική σύνταξη για όλους και στη συνέχεια αύξησή της με βάση τις εισφορές που καταβάλλει κάθε ασφαλισμένος είναι ο στόχος της κυβέρνησης για την αναμόρφωση του Ασφαλιστικού, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης» (το θέμα στα ΝΕΑ).

ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΤΑΙΣ: «Αν τα έως τώρα θύματα του φορολογικού συστήματος αποκτήσουν φορολογική συνείδηση θα υποχρεώσουν και τους ασυνείδητους να την αποκτήσουν. Η κοινωνική αποδοκιμασία των φοροφυγάδων είναι το καλύτερο όπλο κατά της φοροδιαφυγής» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ: «Προς την ορθή κατεύθυνση κινείται το Πρόγραμμα Σταθερότητας, αρκεί βέβαια τα προβλεπόμενα μέτρα να υλοποιηθούν χωρίς εκπτώσεις, χωρίς παλινωδίες (...) Εκείνο που πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι δεν έχουμε περιθώριο να αποτύχουμε» (ο πρόεδρος του ΣΕΒ / ΤΑ ΝΕΑ).

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ: «Κατ' αρχήν πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση δεν είναι δημοψήφισμα (...) Οταν ανεβαίνει ένα νομοσχέδιο προς διαβούλευση, ανεβαίνει για να βελτιωθεί και όχι για να καταργηθεί (...) Δεν είναι ένα πρόσχημα δημοκρατίας, ούτε μια διαδικασία για την εξασφάλιση λαϊκής συναίνεσης στα κυβερνητικά νομοθετήματα (...) Το μεγαλύτερο κέρδος της συμμετοχής είναι ότι εμπλουτίζει τη νομοθετική διαδικασία» (ο Π. Μανδραβέλης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟ «ΜΟΝΤΕΛΟ»: «Το τριετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της κυβέρνησης να προχωρήσει σε τομές για τη δημοσιονομική εξυγίανση και τη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ