Τετάρτη 20 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
«ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ»
«Μπλόκο» στην εργοδοτική τρομοκρατία

Νέα συντονισμένη παρέμβαση για την ανάκληση της απόλυσης στην οποία προχώρησε η διοίκηση της επιχείρησης υπόδησης «Τσακίρης Μάλλας» έκαναν χτες τα Συνδικάτα Εμποροϋπαλλήλων και Κλωστουφαντουργών της Αθήνας.

Με κινητοποίηση και εξόρμηση, το πρωί στο εργοστάσιο της εταιρείας και το απόγευμα (φωτ.) στο κατάστημα στην οδό Ερμού, τα ταξικά συνδικάτα ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, μέχρι η απολυμένη κοπέλα να γυρίσει στη δουλειά της κανονικά. Θυμίζουμε ότι η απόλυση κοινοποιήθηκε στην εργαζόμενη, μετά τη συμμετοχή της στην απεργία που έγινε στις 17 Δεκέμβρη.

Στο μεταξύ, με χτεσινή της επιστολή στο «Ριζοσπάστη» η διοίκηση της εταιρείας ισχυρίζεται ότι «στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους» και κάνει λόγο για «γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχουν διασταυρωθεί». Ωστόσο αναιρεί η ίδια τον εαυτό της επισημαίνοντας ότι η εταιρεία «δεν έχει απολύσει κανένα εργαζόμενο όπου είναι παραγωγικός και αποδοτικός στο πόστο του». Δηλαδή παραδέχεται πως «στηρίζει» τον εργαζόμενο όταν και όσο εκείνος αποδίδει όπως απαιτεί η κερδοφορία της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ