Τετάρτη 27 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Συγκεντρώσεις αγροτών στις Περιφέρειες

Σε συγκεντρώσεις μπροστά από τις δύο Περιφέρειες που υπάρχουν στην Πελοπόννησο, σε Τρίπολη και Πάτρα, προχώρησαν μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, δίνοντας απάντηση στο διάλογο - απάτη της κυβέρνησης και διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που τους εξοβελίζει από τα χωράφια τους.

Συγκεκριμένα, αγροτοκτηνοτρόφοι από την Αρκαδία, την Αργολίδα, τη Λακωνία και την Κορινθία, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης και στη συνέχεια με πορεία κατευθύνθηκαν προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την ίδια στιγμή, αγρότες από την Αιγιάλεια, τη Δυτική Αχαΐα και την Ηλεία συγκεντρώθηκαν στην Πάτρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου προχώρησαν σε δίωρη συμβολική κατάληψη του κτιρίου.

Νωρίτερα, στήθηκε μπλόκο αγροτών από τη Δυτική Αχαΐα στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μ.μ. Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρισκόταν το μπλόκο των αγροτών στο Ασπρόχωμα, στην είσοδο της Καλαμάτας από αγρότες της Μεσσηνίας, οι οποίοι από προχθές το μεσημέρι είχαν παρατάξει τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ