Τετάρτη 27 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΑΝΙΩΝ
«Ναι» στον πανελλαδικό συντονισμό

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Χανίων, οι οποίοι προχωρούν σε Πανελλαδικό συντονισμό του αγώνα τους με τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας, ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα των αγροτοκτηνοτρόφων του μπλόκου της Νίκαιας, για συντονισμό και κλιμάκωση του αγώνα.

Χτες, νωρίς το πρωί, οι παραγωγοί αποχωρώντας από το κτίριο της Νομαρχίας Χανίων, το οποίο είχαν καταλάβει από τη Δευτέρα, προχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους σε συμβολικό αποκλεισμό και του κτιρίου του παραρτήματος της Περιφέρειας Κρήτης στα Χανιά. Ο αποκλεισμός κράτησε από τις 11 το πρωί ως και το μεσημέρι με τους παραγωγούς να δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματά τους.

Με ανακοίνωσή τους ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ν. Χανίων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Δήμου Μύθημνας, Αρμένων, Παλαιών Ρουμάτων, Κάινας και Αμυγδαλοκεφαλίου που συντάσσονται με το αγωνιστικό πλαίσιο της ΠΑΣΥ, καλούν τους παραγωγούς σε νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 1 Φλεβάρη στις 11 το πρωί με συγκέντρωση έξω από την Αγροτική Τράπεζα στην οδό Τζανακάκη. Επίσης, απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης στον αγώνα τους προς τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και κάθε μαζικό φορέα των Χανίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ