Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καλεί σε ταξική απεργιακή συστράτευση

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την απεργία στις 24 του Φλεβάρη

«Απεργούμε! Βγαίνουμε μαζικά στο δρόμο. Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία». «Η απεργία στις 24 του Φλεβάρη είναι συνέχεια των αγώνων μας, είναι συνέχεια της σύγκρουσης του ταξικού κινήματος με τις δυνάμεις του κεφαλαίου, τις πολιτικές και τα κόμματα που το υπηρετούν». Τα παραπάνω τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας καλώντας κάθε οικοδόμο να κάνει τη μάχη της απεργίας δική του υπόθεση.

«Οι προσπάθειες του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού για να υπονομεύσει την πάλη του ταξικού κινήματος θα πέσουν στο κενό. Η απεργία στις 24 του Φλεβάρη θα έχει τη σφραγίδα του ταξικού κινήματος. Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε κάθε συνάδελφο να στρατευθεί. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα λεπτό. Η φωνή της Ομοσπονδίας, του ταξικού εργατικού κινήματος πρέπει να ακουστεί σε κάθε χώρο δουλειάς. Σύνθημά μας: "Ούτε σεντς για την πλουτοκρατία. Διεκδικούμε τον πλούτο που παράγουμε"».

Η Ομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους στις κατασκευές, τους οικοδόμους: «Κανένας να μην πέσει θύμα της μαύρης προπαγάνδας της κυβέρνησης και των άλλων βαστάζων του κεφαλαίου, ότι τάχα τα μέτρα είναι αναγκαία για να σωθεί η οικονομία, για να σωθεί το ασφαλιστικό σύστημα. Κανένας εργάτης δε συναινεί να είναι άνεργος, να παίρνει μισθό πείνας, να δουλεύει με ελαστικές μορφές εργασίας, να πληρώνει πανάκριβα την Υγεία, την Παιδεία, να πάρει σύνταξη στον άλλο κόσμο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ