Τρίτη 16 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΣΥ
Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας

Από το χαιρετισμό του Γ. Γκικόπουλου

«Είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν», τόνισε στο χαιρετισμό του εκ μέρους της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), ο Γ. Γκικόπουλος. «Γνωρίσαμε την αλληλεγγύη των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζομένων και μας βοήθησε, πολύ περισσότερο φέτος που η κυβέρνηση έβαλε μπρος τον κοινωνικό αυτοματισμό», σημείωσε αρχικά, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι η τεράστια μείωση του αγροτικού εισοδήματος έχει σημαντικές συνέπειες για τις μικρές πόλεις.

Αναφερόμενος στον κοινό αντίπαλο, το μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΥ, τόνισε ότι ελάχιστες μεγάλες επιχειρήσεις πουλάνε ακριβά στους αγρότες όσα χρειάζονται για την παραγωγή τους και ελάχιστες πολυεθνικές επιχειρήσεις αγοράζουν πάμφθηνα από τους αγρότες τα προϊόντα που πουλάνε πανάκριβα στους εργαζόμενους και στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ.

Κατέληξε, λέγοντας: «Εχουμε κοινό εχθρό, τα μονοπώλια, τα κόμματα της ευρωενωσιακής πολιτικής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Μπορούμε και είναι απαραίτητο να συγκροτήσουμε ένα πλατύ λαϊκό μέτωπο κοινωνικών δυνάμεων σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση. Μπορούμε να διεκδικήσουμε από κοινού και να επιβάλουμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα αξιοποιεί τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας και το παραγωγικό δυναμικό. Να διεκδικήσουμε τον πλούτο που παράγουμε και την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Εχουμε τη δύναμη και έχουμε το δίκιο με το μέρος μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ