Τρίτη 30 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς

Με περιοδείες, συσκέψεις και άλλες πολύμορφες δράσεις οι ταξικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη για το άνοιγμα μιας ουσιαστικής συζήτησης στους χώρους δουλειάς και τις εργατικές - λαϊκές συνοικίες. Συζήτηση που αποκαλύπτει τους πραγματικούς στόχους των αντεργατικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει την ανάγκη ανασύνταξης του εργατικού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση για την οργάνωση της πάλης για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, ο οποίος θα υπηρετεί τις ανάγκες των εργατικών και λαϊκών οικογενειών.

Σήμερα, η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής πραγματοποιεί σύσκεψη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Ακόμα από άλλους κλάδους θα γίνουν περιοδείες στο Πράκτικερ Ελληνικού και στην επιχείρηση «Αγλούπα». Αύριο θα γίνει στην επιχείρηση ΣΑΝΤΕ. Επίσης, αύριο θα γίνει ευρεία σύσκεψη του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών και Συνδικάτων για τον έλεγχο της μέχρι σήμερα παρέμβασης και για το ζήτημα των ΣΣΕ.

Στη Φθιώτιδα θα γίνουν περιοδείες σήμερα στις επιχειρήσεις: χαρτοποιία Δαμάστας, «Αγκροΐβεστ», «Λεβενμπροϋ», Ιχθυοκαλλιέργειες Μαλεσίνας, Υπουργείο Συγκοινωνιών, Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμου Λαμίας, ΕΛΤΑ. Αύριο στις επιχειρήσεις: NEXANS, DIXAN, Λάρκο Λάρυμνας, υπηρεσίες Γεωργικής Ανάπτυξης, νοσοκομείο Λαμίας, υπηρεσίες Νομαρχίας, διοικητικές υπηρεσίες Δήμου Λαμίας, υπηρεσίες Περιφέρειας, ΔΕΗ, ΟΤΕ Λαμίας.

Τέλος, για την Αττική έχουν προγραμματιστεί να γίνουν περιοδείες το επόμενο διάστημα στις τράπεζες «Αλφα» και «Αγροτική», στην εταιρεία «FIRST DATA». Στις επιχειρήσεις Φειδάς, «Πεταλούδα», «Fintexport», Μπουρνάζος, Αδραμίτογλου και «Texter».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ