Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Υποβαθμίζουν και την Εφορία Λιβαδειάς

Την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, εμπόρους, βιοτέχνες και επαγγελματίες, καταγγέλλει η ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της προς το Βοιωτικό λαό, με αφορμή την υποβάθμιση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) Λιβαδειάς που γίνεται με το Π.Δ περί «αναδιοργάνωσης των Δημοσίων Υπηρεσιών».

Η εξέλιξη αυτή, σημειώνει η ΝΕ Βοιωτίας, είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πρακτικών που εφαρμόζονται, που δε στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του φορολογούμενου πολίτη, αλλά στην αφαίμαξή του, αδιαφορώντας προκλητικά για τα δεινά που έχει προκαλέσει η πολιτική της λιτότητας, της παραγωγικής συρρίκνωσης, της ανεργίας. Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την ανακατανομή αρμοδιοτήτων στις κατά τόπους ΔΟΥ, εκτός των άλλων προβλημάτων που δημιουργούν στους εργαζόμενους και επαγγελματίες της επαρχίας Λιβαδειάς, δημιουργεί διενέξεις που πυροδοτούν τοπικιστικές αντιπαραθέσεις, κρύβοντας τους πραγματικούς σκοπούς, που είναι ο αποπροσανατολισμός του λαού από τα προβλήματα που γεννά η κυβερνητική πολιτική.

Η υποβάθμιση της οποιασδήποτε υπηρεσίας στο νομό, επισημαίνεται, υποβαθμίζει συνολικά το νομό. Δεν πρόκειται να συναινέσουμε στον άγονο ανταγωνισμό με αφαιρετική λογική. Απαιτούμε και παλεύουμε για την ανάπτυξη του νομού Βοιωτίας, την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του, την οικονομική και πολιτιστική αναζωογόνησή του.

Η ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ επισημαίνει τις ευθύνες «τοπικών παραγόντων» της Λιβαδειάς που προεκλογικά τάσσονται στο πλευρό και στα επιτελεία υποψήφιων βουλευτών και δημάρχων και σήμερα, ευκαιριακά και υποκριτικά καταγγέλλουν αυτούς που στηρίζουν. Η ΝΕ Βοιωτίας καλεί το λαό και τους εργαζόμενους, μικρομεσαίους ΕΒΕ και αγρότες να συντονίσουν τον αγώνα τους για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής που εξυπηρετεί τα μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα για την επιβολή μιας φιλολαϊκής πολιτικής που θα εξυπηρετεί τον εργαζόμενο άνθρωπο και τα συμφέροντά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ