Σάββατο 17 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πάει το δούλεμα σύννεφο...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΒΡΕ ΖΗΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ο πρωθυπουργός μας! Χτες τα είπε στη Βουλή και μόνο που δε συγκινήθηκε το πανελλήνιο...

Πήγε στην Ευρωπαϊκή Ενωση για το γνωστό «μηχανισμό στήριξης» και ζήτησε να μην εμπλακεί στην υπόθεση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Επεσε όμως - όπως λέει - πάνω στους «δεξιούς» και τους «νεοφιλελεύθερους» και του το επιβάλανε!

Ενώ, αν οι «σοσιαλιστές» ήταν περισσότεροι, τα πράγματα θα είχαν πάει αλλιώς και δε θα είχαμε βρεθεί έτσι μπλεγμένοι! Καταραμένη συγκυρία! Τι να σου κάνει το ΠΑΣΟΚ;

Αλλωστε, είναι γνωστό ότι οι «σοσιαλιστικές» χώρες της ΕΕ αποτελούν ...μικρούς παράδεισους για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Δεν έχουν ιδιωτικοποιήσεις, λιτότητα, ανατροπή ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Βέβαια, στις χώρες αυτές (όπως, π.χ., στην Ισπανία) οι εργαζόμενοι δεν το έχουν καταλάβει, δεν έχουν συνειδητοποιήσει την τύχη τους και γι' αυτό έχουμε απεργίες, διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις.

Εν κατακλείδι ...το «σοσιαλιστικό» δούλεμα πάει σύννεφο. Από τη μια, συναποφασίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές και, μετά, μας πουλάνε ...«κοινωνική δικαιοσύνη» και όλα τα σχετικά «οράματα».

Α, ΜΑΛΙΣΤΑ! Λύθηκε το πρόβλημα με τη διαφάνεια στις προμήθειες των νοσοκομείων. Τώρα, λέει, θα γίνονται ... «on line», μέσω ίντερνετ κι αυτά που ξέραμε θα αποτελέσουν παρελθόν!

Προφανώς, κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, δεν υφίσταται ...ηλεκτρονική μίζα! Λες και τους υπολογιστές και τα δεδομένα δε θα τα χειρίζονται οι ίδιοι άνθρωποι και δε θα υφίστανται οι ίδιες σχέσεις εξάρτησης από τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ...και με δορυφόρους να τους κάνουν τους διαγωνισμούς τα πράγματα θα μείνουν ίδια κι απαράλλαχτα. Για να μην πούμε χειρότερα.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ