Τετάρτη 21 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ
Νεκρός εργάτης πατέρας 4 παιδιών

Σε κρίσιμη κατάσταση εργάτης απορριμματοφόρου που τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο

Ενας ακόμη εργάτης έχασε τη ζωή του στο μεροκάματο, τη Δευτέρα το πρωί στο Ρέθυμνο, αποτέλεσμα των ελλιπών μέτρων ασφαλείας που έχουν αυξήσει δραματικά τον κατάλογο των νεκρών εργατών και στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον 44χρονο οικοδόμο, αλβανικής υπηκοότητας, LLeshkolaj Gjevalin, που εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο χωριό των Ανωγείων στο Ρέθυμνο, ο οποίος έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και λίγη ώρα αργότερα να υποκύψει στα τραύματά του. Σύμφωνα με μαρτυρία συναδέλφων του, ο 44χρονος εργάτης, πατέρας 4 παιδιών, βρισκόταν στον πρώτο όροφο της οικοδομής που εργαζόταν όταν έπεσε από ένα άνοιγμα στο οποίο προοριζόταν να τοποθετηθεί ασανσέρ στο ισόγειο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο από άλλον εργάτη που αντιλήφθηκε το ατύχημα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων χωρίς όμως να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη της οικοδομής και διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Σοβαρός τραυματισμός στα Τρίκαλα

Αλλος ένας εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά το περασμένο Σάββατο στα Τρίκαλα και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 53χρονος Βασίλειος Γρηγορίου, εργάτης σε απορριμματοφόρο, τραυματίστηκε σοβαρά, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε από το απορριμματοφόρο του δήμου το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Κλωτσοτήρα. Ο εργαζόμενος βρέθηκε στο οδόστρωμα έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ