Τετάρτη 21 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: «Κέρδη μαμούθ 4,4 δισ. δολαρίων, τα υψηλότερα μετά το 2007 ανακοίνωσε για το πρώτο φετινό τρίμηνο η Citigroup (...) Είχε λάβει οικονομική βοήθεια 20 δισ. δολάρια από χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της (...) Την περασμένη εβδομάδα η JP Morgan ανακοίνωσε κέρδη 3,3 δισ. δολαρίων για το πρώτο φετινό τρίμηνο (...) Η Bank of America είχε ανακοινώσει κέρδη 3,2 δισ. (...) Σήμερα ανακοινώνει κέρδη η Goldman Sachs» (το θέμα στα ΝΕΑ).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: «Στο σερβίρισμα της πιο σκληρής οικονομικής πολιτικής που έχει ποτέ εφαρμοστεί στη χώρα ρίχνει το βάρος η κυβέρνηση (...) Οι τελευταίες συσκέψεις έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό της επικοινωνιακής στρατηγικής καθώς έχουν διαπιστώσει πολλά κενά που έχουν φέρει την κυβέρνηση σε θέση άμυνας» (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Η ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ: «Δικαιούται ο πολίτης, που πληρώνει βαρύ τίμημα για την έξοδο από την κρίση, να γνωρίζει τι τον περιμένει αύριο και αν οι θυσίες του έχουν αποτέλεσμα, ώστε να βγει η οικονομία από το τούνελ» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ: «Ας κάνουν στην άκρη όσοι δεν θέλουν η χώρα να αλλάξει γιατί δεν θέλουν να χάσουν προνόμια και να πληρώσουν ό,τι τους αναλογεί» (ο Γ. Παπανδρέου σε κυβερνητική σύσκεψη / ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ: «Με το ζόρι προσπαθεί να κρατηθεί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ για να μη στραφεί ευθέως εναντίον του πρωθυπουργού» (το βεβαιώνει η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΒΙΑΖΕΤΑΙ: «Να τη στηρίξουμε την κυβέρνηση, δεν λέω, αλλά εδώ το πράγμα έχει παραγίνει (...) Αφού θα πάμε που θα πάμε γιατί δεν το κάνουν μια ώρα νωρίτερα να τελειώνουμε;» (η αγανάκτηση του Γ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ