Παρασκευή 23 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επόμενος σταθμός η Πρωτομαγιά

Σήμερα συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ

Την κλιμάκωση της πάλης με επόμενο αγωνιστικό σταθμό την πρωτομαγιάτικη απεργία συζητά σήμερα, στις 9.00 π.μ., η Εκτελεστική του Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά είναι αφιερωμένη στη νεολαία. Σε αυτό το πλαίσιο η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ πραγματοποιεί μια σειρά πολύμορφες εκδηλώσεις σε συντονισμό με άλλους μαζικούς φορείς νεολαίας (ΜΑΣ, σύλλογοι κατάρτισης), συνδικάτα, αθλητικούς συλλόγους κλπ.

Σήμερα, στο κλειστό Γυμναστήριο Καραμπίνη στη Νίκαια (τέρμα Σικελιανού), ώρα 7.00 μ.μ., αγώνας βόλεϊ γυναικών ανάμεσα σε ομάδα νέων εργαζόμενων γυναικών και του αθλητικού συλλόγου ΓΣ Πετρούπολης.

Αύριο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νεάπολης (Ιωνικού), Γρ. Λαμπράκη και Παρνασσού, ώρα 11.00 π.μ., αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε ομάδα του ΠΑΜΕ και της ελληνικής ομάδας καλλιτεχνών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών «Hasta La Victoria Siempre». Θα ακολουθήσει αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΜΑΣ και εργαζομένων από την Αττική.

Επίσης, προγραμματίζονται συζητήσεις - ομιλίες σε σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ, μαζί με τα συνδικάτα. Τη Δευτέρα 26 Απρίλη, στην Αθήνα, στους Αγίους Αναργύρους, στις 5 μ.μ. στις ειδικότητες του μετάλλου και στους ηλεκτροτεχνίτες. Στην Κρήτη, στο νυχτερινό Λύκειο στην Κνωσό στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ