Πέμπτη 6 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
METΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Να φτάσει το μήνυμα της απεργίας σε κάθε αμφιθέατρο

Ανακοίνωση για την απεργία

Ξεχώρισε η συμμετοχή της νεολαίας
Ξεχώρισε η συμμετοχή της νεολαίας
Δεν τους φοβόμαστε. Δείχνουμε ανυπακοή. Ξεσηκωνόμαστε! Συνεχίζουμε με συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ σήμερα σε κάθε πόλη. Με αυτό το κάλεσμα το ΜΑΣ καλεί τους σπουδαστές να συνεχίσουν τους αγώνες τους στο πλευρό του ταξικού εργατικού κινήματος και σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις τρεις οικογένειες, που οι άνθρωποί τους έπεσαν θύματα μιας καλοστημένης προβοκάτσιας τη μέρα που πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη απεργία των τελευταίων χρόνων.

Οι σπουδαστές με τη συγκροτημένη και περιφρουρημένη πορεία τους έδωσαν άμεση απάντηση, στο πλευρό των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, στην οργανωμένη προβοκάτσια που στήθηκε για να μας τρομοκρατήσει, για να σπιλωθεί η έννοια του αγώνα, για να μείνουμε κλεισμένοι στο καβούκι μας.

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα, χαιρετίζει τη συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών και σπουδαστών στα ογκώδη και γεμάτα παλμό μπλοκ των επιτροπών αγώνα των σχολών. Ιδιαίτερο χαιρετισμό απευθύνει στους χιλιάδες σπουδαστές που για άλλη μια φορά αντίκρισαν παλικαρίσια την εργοδοσία και απήργησαν.

Οι σπουδαστές στο πλευρό του ταξικού εργατικού κινήματος έδωσαν περήφανη απάντηση στην αντιλαϊκή θύελλα που σαρώνει τα δικαιώματά μας για μόρφωση, για δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια.

Δε θα τους περάσει. Ξέρουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιους σχεδιασμούς, ποιοι ωφελούνται. Μπορεί να έχουμε μικρή φυσική ηλικία αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στη μακρόχρονη πείρα του λαϊκού κινήματος.

Το μήνυμα έχει σταλεί και πρέπει να φτάσει σε κάθε αμφιθέατρο, σε κάθε έτος και εξάμηνο, σε κάθε εργαστήριο: Απορρίπτουμε τα διλήμματα που θέτουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και οι εκπρόσωποί τους στις σχολές. Δεν τους φοβόμαστε. Δείχνουμε ανυπακοή. Ξεσηκωνόμαστε! Συνεχίζουμε με συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 6 Μάη σε κάθε πόλη.

Καλούμε σε ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, καλούμε τους φοιτητές και τους σπουδαστές στις 19 Μάη να αξιοποιήσουν τις εκλογές και να στείλουν μήνυμα ανυπακοής και αντεπίθεσης με υπερψήφιση της Πανσπουδαστικής ΚΣ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ