Πέμπτη 6 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ευρωπαϊκοί λαοί ξεσηκωθείτε!

Μήνυμα του Ουγγρικού Κομμουνιστικού Εργατικού Κόμματος

Η συμβολική κίνηση στην Ακρόπολη προκάλεσε τον ενθουσιασμό των εργατών σε όλο τον κόσμο όπως και οι μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις
Η συμβολική κίνηση στην Ακρόπολη προκάλεσε τον ενθουσιασμό των εργατών σε όλο τον κόσμο όπως και οι μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις
Σε μήνυμά του το Ουγγρικό Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα με επιστολή εκ μέρους του προέδρου του Γκιούλα Τιούρμερ, που απευθύνεται στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σημειώνει: «Εκφράζουμε την πιο βαθιά αλληλεγγύη μας στην πάλη των Ελλήνων εργατών ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται στη χώρα με το πρόσχημα του ξεπεράσματος της κρίσης. Στηρίζουμε απόλυτα την πολιτική γραμμή του ΚΚΕ σε αυτό το ζήτημα. Η συμβολική κινητοποίηση στην Ακρόπολη είναι μια δυνατή προτροπή σε όλους τους εργάτες της Ευρώπης να ενωθούν και να ξεσηκωθούν ενάντια στην προσπάθεια τρομοκράτησής τους από το πολυεθνικό κεφάλαιο και τις βάρβαρες πολιτικές από τις εθνικές αστικές κυβερνήσεις.

Δε θέλουμε τη ζωή που μας ετοιμάζουν οι καπιταλιστές στην Ευρώπη. Δε θέλουμε να πληρώσουμε τις εγκληματικές πολιτικές των κυβερνήσεων των καπιταλιστών. Υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στην ΕΕ των πλουσίων. Αυτό που απαιτείται είναι κοινός διεθνιστικός αγώνας όλων των Ευρωπαίων εργατών ενάντια στο κεφάλαιο.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο ΚΚΕ, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και άλλες οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό του αγώνα της εργατικής τάξης. Ευρωπαϊκοί λαοί ξεσηκωθείτε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ