Σάββατο 19 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Να παλέψουμε ενωμένοι ενάντια στις απολύσεις

Με ανακοίνωσή τους οι ταξικές δυνάμεις του κλάδου καταγγέλλουν την τρομοκρατική επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση και η διοίκηση της Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας (ΑΜΕΛ) στον αγώνα των εργαζομένων. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στις Αστικές Συγκοινωνίες καταγγέλλουν τη συνδυασμένη τρομοκρατική επίθεση της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΑΜΕΛ, που χρησιμοποιώντας τους δικαστικούς μηχανισμούς έβγαλαν για δεύτερη φορά παράνομες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, γιατί τόλμησαν να υπερασπιστούν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά 285 συναδέλφων τους που απέλυσε η ΑΜΕΛ. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη τρομοκρατική επίθεση του προέδρου της ΑΜΕΛ κ. Μιχαλόπουλου, που πατώντας στην δικαστική απόφαση, απείλησε ωμά και κυνικά τους εργαζόμενους, ότι όποιος απεργήσει θα απολυθεί. Αυτή είναι η αστική δημοκρατία τους!

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την ταξική αλληλεγγύη στους απεργούς της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. Τους καλούμε να μην κάνουν πίσω σ' αυτή την τρομοκρατική επίθεση και ενωμένοι να παλέψουν να μην περάσουν οι απολύσεις που εξαγγέλθηκαν και αυτές που σχεδιάζονται.

Δηλώνουμε ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα θα είναι στο πλευρό τους και τους καλούμε να συσπειρωθούν με τις ταξικές δυνάμεις στη γραμμή της σύγκρουσης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου και των κομμάτων και των μηχανισμών που τη στηρίζουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ