Παρασκευή 23 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα η ολοήμερη εξόρμηση στο λιμάνι

Ολοήμερη εξόρμηση στο λιμάνι του Πειραιά έχει προγραμματίσει η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ για σήμερα, Παρασκευή. Αντίστοιχες εξορμήσεις θα γίνουν από την Κομματική Οργάνωση Αττικής στα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας.

Με την ανακοίνωση που έχει ετοιμάσει η ΚΟΠ, στόχο έχει να απευθύνει το κάλεσμα του ΚΚΕ προς το επιβατικό κοινό, νησιώτες, ναυτεργάτες να διεκδικήσουν με την οργάνωση της πάλης τους ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προς όφελος του λαού.

Οπως αναφέρει, η ξεκούραση, ο ελεύθερος χρόνος είναι δικαίωμα της εργατικής - λαϊκής οικογένειας και όχι προνόμιο, όπως το εμφανίζουν αυτοί που της το στερούν με τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, οι δυνάμεις του κεφαλαίου, οι εφοπλιστές, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ευρω-υποταγής, που φορτώνουν την καπιταλιστική κρίση στις πλάτες των εργαζομένων και συκοφαντούν τους εργατικούς αγώνες.

Είναι δικαίωμα οι απρόσκοπτες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με ασφαλή, σύγχρονα πλοία, με φτηνά εισιτήρια. «Για να υπηρετεί η ναυτιλία το λαό - υπογραμμίζει - πρέπει η εξουσία να περάσει στα χέρια των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ