Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΣΕ
Απλήρωτοι μετανάστες εργαζόμενοι

Επιστολή - παρέμβαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Επιστολή προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, Γιάννη Πετρόπουλο, απέστειλε χτες η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, καταγγέλλοντας ότι 14 εργαζόμενοι, μετανάστες από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, που εργάζονται στα έργα της ΕΡΓΟΣΕ, παραμένουν απλήρωτοι.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Πληροφορηθήκαμε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε έργα της ΕΡΓΟΣΕ. 14 εργαζόμενοι μετανάστες από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν είναι απλήρωτοι.

Εργάζονταν σε έργα που έχετε δώσει την κατασκευή τους στην κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ - TERNA και αυτή με την σειρά της στην εταιρεία ΔΡΥΑΣ - ΑΤΕΒΕ.

Στους 14 εργαζόμενους οφείλονται περίπου 55.000 ευρώ. Η εταιρεία ΔΡΥΑΣ ΑΤΕΒΕ από την οποία απαιτήσαμε να πληρωθούν τώρα τα δεδουλευμένα ισχυρίζεται ότι η ΕΡΓΟΣΕ δεν έχει καταβάλλει τα χρήματα στις εταιρείες.

Κύριε Πρόεδρε,

Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε το μπαλάκι ανάμεσα στην ΕΡΓΟΣΕ και τους εργολάβους. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι τώρα να πληρωθούν οι εργάτες. Βέβαια αν τα χρήματα όντως δεν έχουν καταβληθεί από την ΕΡΓΟΣΕ απαιτούμε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους από την ΕΡΓΟΣΕ, πριν αυτά δοθούν στις εταιρείες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ