Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Αντεπίθεση για δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου, με αφορμή τις προχτεσινές δηλώσεις του νέου διοικητή του ΙΚΑ

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να δείξουν καμιά εμπιστοσύνη και να περάσουν στην αντεπίθεση για δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης, σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, με αφορμή τις προχτεσινές δηλώσεις του διοικητή του Οργανισμού, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής.

Υπενθυμίζεται πως με δηλώσεις του ο νέος διοικητής, Ρ. Σπυρόπουλος, έκανε σαφές πως η νέα διοίκηση θα αναζητήσει τρόπους «αξιοποίησης της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ», ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει «την υλοποίηση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης όπως αυτή θεσπίστηκε», συνεχίζοντας ταυτόχρονα τη μείωση των φαρμακευτικών δαπανών, κάτι που λειτουργεί σε βάρος των ίδιων των ασφαλισμένων.

Αναλυτικά, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Οι δηλώσεις του νυν διοικητή του ΙΚΑ αποτελούν κοροϊδία για τους εργαζόμενους.

Στοχεύουν στην υλοποίηση της αντιασφαλιστικής πολιτικής της κυβέρνησης που χτυπά τις παροχές προς τους εργαζόμενους, την υγεία τους, στο ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας, την παράδοσή της στο μεγάλο κεφάλαιο. Σε νέες χαριστικές ρυθμίσεις στο όνομα της είσπραξής τους. Στην είσοδο ακόμη περισσότερο του ιδιωτικού τομέα στην Ασφάλιση, τη σύνταξη, την Υγεία και την ενίσχυση της κερδοφορίας του.

Καμιά εμπιστοσύνη. Αντεπίθεση για δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ