Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδεία στο τελωνείο Εβρου

Ο Ανέστης Βλισίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εβρου
Ο Ανέστης Βλισίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εβρου
«Να αρνηθεί ο λαός ενωμένος να πληρώσει το χρέος που δημιούργησε η πλουτοκρατία, να πληρώσει η οικονομική ολιγαρχία». Αυτό υπογράμμισε το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Εβρου Ανέστη Βλισίδη, που περιόδευσε χτες στo Τελωνείο και σε υπηρεσίες της Νομαρχίας Εβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους τονίστηκε ότι το «επικαιροποιημένο» μνημόνιο σηματοδοτεί κλιμάκωση της επίθεσης κατά των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. «Εξειδικεύει και προσθέτει νέες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στο γνωστό μνημόνιο, που αποτελεί συγκεκριμενοποίηση και υλοποίηση μέτρων που εδώ και δεκαετίες επεδίωκε η πλουτοκρατία, προγραμμάτιζε η ΕΕ και τα είχαν στα προγράμματά τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Δίνει συνέχεια στη δραστική μείωση των αμοιβών των δημοσίων υπαλλήλων. Βάζει ακόμα και εισιτήριο για τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων. Δίνει συνέχεια στο αντιασφαλιστικό έγκλημα», αναφέρθηκε.

«Τώρα ο λαός πρέπει να προτάξει, μαζί με τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων του, την προστασία των ανέργων και των λαϊκών οικογενειών που δοκιμάζονται. Λαϊκή συστράτευση, οργάνωση και πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για αποδέσμευση από την ΕΕ, για το μόνο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα μονοπώλια. Τη λαϊκή εξουσία και οικονομία. Η μάχη για τις τοπικές εκλογές μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της αντιλαϊκής πολιτικής», τόνισε ο Αν. Βλισίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ