Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκροτήθηκε ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ για την προστασία της λαϊκής οικογένειας από την κρίση

Κοινή δράση, συσπείρωση κι οργάνωση - λαϊκός ξεσηκωμός. Δεν είναι η μοίρα μας η φτώχεια. Μέσα από τον κοινό μας αγώνα να στοχεύσουμε στον πλούτο που όλοι εμείς παράγουμε, με σχέδιο να τον αξιοποιήσουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες

  • Συγκροτήθηκε Λαϊκή Επιτροπή σε επίπεδο νομού, με εκπροσώπους από ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, Ενωση Γυναικών - μέλος ΟΓΕ, Συλλόγους Γονέων, που θα συντονίζει τη δράση για την προστασία της λαϊκής οικογένειας από τις συνέπειες της κρίσης.
  • Η Λαϊκή Επιτροπή θα απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε κοινό αγώνα σε όλα τα λαϊκά στρώματα του νομού, στη βάση ενός κοινού πλαισίου δράσης ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - τρόικας και με στόχο μια άλλη ανάπτυξη υπέρ των συμφερόντων του λαού και κατά των συμφερόντων των μονοπωλίων.
  • Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα οργανωθούν γενικές συνελεύσεις σε εργατικά σωματεία, αγροτικούς συλλόγους, ενώσεις ΕΒΕ και αυτοαπασχολούμενων, σε τόπους δουλειάς, γειτονιές και συνεδριάσεις επιτροπών αγώνα φοιτητών - σπουδαστών, για το ενιαίο πλαίσιο πάλης και την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε κάθε χώρο, όπως και των περιπτώσεων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ