Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Πολλές εκδηλώσεις και σήμερα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε διάφορες περιοχές της χώρας, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Με το ΚΚΕ υπάρχει λύση - Να συναντηθούμε στο δρόμο της ανατροπής». Αυτές τις μέρες γίνονται οι εξής εκδηλώσεις:

Δεύτερη μέρα σήμερα

Στο Αγρίνιο, στο Δημοτικό Πάρκο, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αρτα, στην πλατεία Σκουφά, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις Σέρρες, στο θεατράκι δίπλα στο ΚΤΕΛ, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης σήμερα Σάββατο

Στο Ρέθυμνο, στο Δημοτικό Κήπο, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην Καβάλα, στο πάρκο Φαλήρου, στις 7.30 μ.μ. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Ποτόλιας, μέλος της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα μιλήσει η Σούλα Βλισίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Ξάνθη, στο Πολυτεχνείο (προκάτ), στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Φλώρινα, στο νέο Πάρκο Φλώρινας, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Αύριο Κυριακή

Στην Καστοριά, στο πάρκο απέναντι από τα ΚΤΕΛ, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τίγκας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, γραμματέας της ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ