Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στιγμιότυπα από τη μεγάλη γιορτή στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ

Η ιστοσελίδα της ΚΝΕ με πλούσιο υλικό από το Φεστιβάλ
Η ιστοσελίδα της ΚΝΕ με πλούσιο υλικό από το Φεστιβάλ
Τρεις μέρες μόνο και όμως γεννήθηκαν χιλιάδες στιγμές. Δεκάδες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Η συμμετοχή λαού και νεολαίας σε αυτές είναι πρωτοφανής από την πρώτη κιόλας μέρα, στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα αγωνιστικής προοπτικής. Γεύση από όλα τα παραπάνω δίνει η ΚΝΕ στην ιστοσελίδα της (www.kne.gr ή efestival.kne.gr), καλώντας, με ανακοίνωσή της, τη νεολαία να βγάλει συμπεράσματα από την προκλητική αποσιώπηση που επέβαλαν τα μέσα ενημέρωσης των πλουτοκρατών στο Φεστιβάλ. Τους καλεί να διαδώσουν - όσοι επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ αλλά και όσοι θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα - αυτό που είδαν, αυτό που έζησαν. «Προσπαθούν να αποκοιμίσουν τη νεολαία. Για τα αστικά ΜΜΕ δεν είναι είδηση οι χιλιάδες λαού και νεολαίας που συγκεντρώθηκαν στο Φεστιβάλ. Δε σέβονται το λαό στην ενημέρωση, δε σέβονται εσένα που συμμετείχες στο Φεστιβάλ. Τέτοια είναι η "αντικειμενικότητα", ο "πλουραλισμός" και προπαντός η "δημοκρατία" των αστών και των δημοσιολόγων τους», υπογραμμίζει η Οργάνωση.

Ο επισκέπτης μπορεί να δει στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ - εκτός από τις ανακοινώσεις της ΚΝΕ και του Κόμματος για το Φεστιβάλ - δεκάδες φωτογραφίες από τις τριήμερες εκδηλώσεις στο «πάρκο Τρίτση». Ο φωτογραφικός φακός έχει καταγράψει στιγμιότυπα από τα δεκάδες περίπτερα και τις σκηνές που είχαν στηθεί στο χώρο, χιλιάδες κόσμου να επισκέπτονται το Φεστιβάλ, άνθρωποι κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βιντεάκια της Οργάνωσης για τους νέους εργαζόμενους και τους μαθητές που προβλήθηκαν τις μέρες του Φεστιβάλ, δείχνοντας σκηνές από τους αγώνες της ΚΝΕ στο πλευρό του Κόμματος στις απεργιακές κινητοποιήσεις, αναδεικνύοντας την ανάγκη να δυναμώσει το μαθητικό κίνημα. Ακόμη, θα μπορούν να παίξουν στο επιμορφωτικό παιχνίδι για τα ναρκωτικά που δημιούργησε η ΚΝΕ - το οποίο είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες να παίξουν σε Η/Υ στο χώρο του Φεστιβάλ - απαντώντας σε 16 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Μια γεύση από τον πλούτο των εκδηλώσεων του 36ου Φεστιβάλ, δίνει στην ιστοσελίδα του και ο «Ριζοσπάστης», με τα δημοσιεύματά του και ένα σχετικό φωτογραφικό αφιέρωμα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με τη «γλώσσα» του προλεταριακού διεθνισμού (2017-09-22 00:00:00.0)
Με εθελοντική δουλειά και μεράκι (2015-09-13 00:00:00.0)
Δυναμική η παρουσία της ΚΝΕ στο διαδίκτυο (2007-12-30 00:00:00.0)
Γιορτή της νεολαίας στην πάλη για το σοσιαλιστικό αύριο (2004-09-18 00:00:00.0)
Ραντεβού στους αγώνες που έρχονται (2002-09-24 00:00:00.0)
Νεανικό ραντεβού σήμερα στα Ιλίσια (2001-09-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ