Τρίτη 26 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αλλοθι στο σύστημα με φτηνά επιχειρήματα

Φτηνό αναμάσημα επιχειρημάτων για την «Τυποεκδοτική» κάνει στη χτεσινή «Ελευθεροτυπία» ο Πέτρος Μανταίος. Είναι οι ίδιες λαθροχειρίες που χρησιμοποίησε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών.

Ειρωνεύεται το ΚΚΕ ότι «μετονομάζει» τις «απολύσεις» στην Κούβα σε ανακατανομή για να καταλήξει ότι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ «επιχειρεί - ή αναγκάζεται - να εξωραΐσει, διά της μετονομασίας, γεγονότα με σαφέστατη αντεργατική διάσταση όπως οι απολύσεις σε επιχείρηση του κόμματός της ή σε χώρα όμορης ιδεολογίας»!

Κάνουν ότι δε γνωρίζουν πως η Κούβα ανακατανέμει δυναμικό δίνοντας ώθηση σε άλλους κλάδους. Δε διώχνεται κόσμος στην ανεργία.

Αν ψάχνει ο κ. Μανταίος για μετονομασίες και κόπτεται για την ανεργία γιατί δεν ψάχνει το βάφτισμα της μίας ώρας δουλειάς τη βδομάδα σε «απασχόληση», το βάφτισμα της πρόσφατης επιδότησης στο κεφάλαιο ως «μέτρα κατά της ανεργίας», ή το τσάκισμα των δικαιωμάτων με το μαγικό όνομα «ευελφάλεια»;

Η «Τυποεκδοτική» δεν έχει για σκοπό της το κέρδος, αλλά να μπορεί το ΚΚΕ αυτοδύναμα να τυπώνει την εφημερίδα του, τα διαφωτιστικά υλικά του, χωρίς να εξαρτάται από τους καπιταλιστές. Οι δικές τους επιχειρήσεις υπάρχουν για να μπορούν με τα κέρδη να φτιάχνουν βίλες και πισίνες. Η «Τυποεκδοτική» υπάρχει για να τυπώνει τη φωνή που μιλάει για τα συμφέροντα του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ