Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις σε σχολές

Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνουν τις επόμενες μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε σχολές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ σε όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη
  • Στη Φιλοσοφική Αθήνας, στο Τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας, στις 10.30 π.μ., παρουσίαση του βιβλίου «Ρήξη κι ενσωμάτωση». Ομιλητής ο Αναστάσης Γκίκας, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στην Πολυτεχνική Σχολή Πάτρας, στο ΗΛ7 (κτίριο Ηλεκτρολόγων), στη 1 το μεσημέρι, με θέμα «Στην αντιλαϊκή επίθεση απαντάμε με οργάνωση και πάλη για την ανατροπή - η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Ομιλητής ο Φίλιππος Ακαρέπης, γραμματέας της ΝΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ.
  • Στο ΤΕΙ Πάτρας, στο αμφιθέατρο, στις 2 το μεσημέρι, με το ίδιο θέμα. Ομιλητής ο Δημήτρης Σαρρής, συνεργάτης του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Δευτέρα 13 Δεκέμβρη
  • Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), στη 1 το μεσημέρι, με θέμα «Η χρεοκοπία των αστικών θεωριών για την καπιταλιστική οικονομική κρίση - οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.
  • Στο Χημικό Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «93 χρόνια Οχτωβριανή Επανάσταση». Ομιλητής ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη 1 το μεσημέρι, αφιέρωμα στην Σωτηρία Βασιλακοπούλου - εργατικό και φοιτητικό κίνημα. Ομιλητής ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στα Παιδαγωγικά Τμήματα της Αθήνας, στην αίθουσα ΑΙ, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Το "νέο" σχολείο, ο ρόλος του εκπαιδευτικού και η θέση του ΚΚΕ». Ομιλητής ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ