Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Νέα σύσκεψη το Σάββατο

Η Επιτροπή Αγώνα Ωρομισθίων και Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Αθήνας διοργανώνει σύσκεψη το Σάββατο 11 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5, στην πλατεία Μητροπόλεως πίσω από το ιερό). Απευθυνόμενη στους εκπαιδευτικούς που εργάζονται με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και καλώντας τους στη σύσκεψη για να συντονίσουν τα παραπέρα αγωνιστικά τους βήματα, τονίζει:

«Πέρασαν τρεις μήνες από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς και συ παραμένεις στην αβεβαιότητα, απλήρωτος ή μερικώς πληρωμένος, αλλά πάντα συμβασιούχος, του υπουργείου Παιδείας ή των ΕΣΠΑ. Πήρες πτυχίο, αλλά συνεχώς σου το αμφισβητούν, πότε με την αδιοριστία, πότε με τον ΑΣΕΠ, πότε με το να σε υποχρεώνουν να υπογράψεις σύμβαση και αργότερα με την αξιολόγηση.

Η ζωή που σου τάζουν είναι ζωή χωρίς δικαιώματα: Μερική δουλειά, μερική αμοιβή, μερική ασφάλιση! Ολα μερικά, εκτός από τα βάρη, που είναι ολόκληρα, όπως είναι για κάθε εργαζόμενο!

Μην τους αφήσεις να σε λυγίσουν. Υπάρχει λύση! Είναι ο δρόμος του αγώνα μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, για να στραπατσάρουμε την πολιτική τους και να ανοίξουμε δρόμο για ριζικές αλλαγές στην οικονομία, την κοινωνία και το σχολείο, όπου θα ζήσουμε ολόκληρη ζωή», καταλήγει η Επιτροπή Αγώνα».

Στη σύσκεψη καλεί και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ