Σάββατο 15 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επικίνδυνες προτάσεις από το ΛΑ.Ο.Σ.

Το ρόλο του επίσημου κυβερνητικού συμβούλου (και) σε θέματα μετανάστευσης φαίνεται ότι «καπάρωσε» ο ΛΑ.Ο.Σ.! Γνωρίζαμε βέβαια τις εξαίρετες σχέσεις των δύο κομμάτων, όμως όταν προτείνονται απάνθρωπες πολιτικές τότε το πράγμα καταντά επικίνδυνο.

Ετσι, λοιπόν, σε συζήτηση Ερώτησής του στη Βουλή, χτες, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ι. Κοραντής κατέθεσε τις προτάσεις για τη φύλαξη του Εβρου, όπου το μόνο που δεν πρότεινε ήταν η ...άμεση εκτέλεση των μεταναστών. Μεταξύ άλλων ζήτησε: «Να επεκταθεί ο φράκτης στο μεγαλύτερο μέρος των συνόρων στον Εβρο και πάντως εκεί που η στάθμη των νερών, ειδικότερα το καλοκαίρι, κατεβαίνει τόσο πολύ, ώστε να μπορεί κάποιος να διαβεί τον Εβρο πεζή». Επίσης, την «κατασκευή από τις Ενοπλες Δυνάμεις αντιαρματικής τάφρου σε σημεία που αυτό θα κριθεί απαραίτητο» καθώς και «να επανεξεταστούν υπό το φως των νέων δεδομένων οι κανόνες εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων». Παράλληλα, σε μία έκκληση για ακραία αντιμετώπιση των μεταναστών ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε «αντιμετώπιση του ενδεχόμενου βιαίας επαναπροώθησης σε περίπτωση αυτόφωρης σύλληψης στην όχθη του ποταμού» και επίσης την «παράταση παραμονής της FRONTEX (...) Νομίζω ότι η θητεία της λήγει μέσα στο Μάρτιο».

Και να ποια ήταν η απάντηση του Χρ. Παπουτσή: «Τα ερωτήματα τα οποία θέσατε και τις προτάσεις τις σημείωσα όλες, γιατί καταγράφουμε όλες τις θετικές ιδέες και προτάσεις»! Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε πια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ