Παρασκευή 28 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μπλόκο στα χαράτσια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα «Η υγεία είναι βασικό δικαίωμα για όλο το λαό. Οχι άλλα βάρη στις πλάτες του λαού», πραγματοποιούν σήμερα στις 9.30 το πρωί στο ΚΑΤ το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Επιτροπή Αγώνα ΠΑΣΕΒΕ Αμαρουσίου, η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, το τοπικό Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων, το σωματείο Συνταξιούχων, σύλλογοι προοδευτικών Γυναικών Κηφισιάς, Μαρουσίου, Πεύκης, Μελισσίων (ΟΓΕ).

«Να μην επιτρέψουμε να εμποδιστεί κανείς να κάνει εξετάσεις και θεραπείες, να έχει φάρμακα, γιατί δεν έχει να πληρώσει. Να μην αποδεχτούμε την αντίληψη, ότι τα λαϊκά στρώματα πρέπει να πληρώνουν για να έχουν περίθαλψη», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που να υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και σε συμμετοχή στην απεργία στις 23 Φλεβάρη με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

  • Διαμαρτυρία και αποκλεισμό των ταμείων του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή απ' τις 8:30 π.μ. έως τις 11 π.μ. το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Λέσβου στα πλαίσια των παρεμβάσεων που έχουν προγραμματίσει ενάντια στο χαράτσι των 5 ευρώ τα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της Υγείας, αλλά και για να αποσυρθεί το νομοσχέδιο - έκτρωμα για την Υγεία.
  • Σε παρέμβαση - ενημέρωση στα ΙΚΑ Αμφιάλης και Περάματος προχώρησαν χτες το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους και τους ασφαλισμένους για τα χειρότερα που έρχονται στην Υγεία μέσα από τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση. Παράλληλα, κάλεσαν τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους και τους άνεργους σε κοινή πάλη για να αποτρέψουν αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και να διεκδικήσουν αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ