Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Ε. ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ»
Κρύβονται εργοδότες και διευθυντές

Στην τύχη τους, χωρίς δουλειά, έμειναν οι 22 εργαζόμενοι του εργοστασίου παραγωγής PVC «Ε. Μπεληγιάννης ΑΕ» καθώς μέτοχοι και διευθυντές εξαφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και άφησαν το εργοστάσιο χωρίς πρώτες ύλες. Οι εργαζόμενοι πηγαίνουν καθημερινά στο εργοστάσιο, χτυπούν κάρτα και κάθονται, αφού δεν έχουν πρώτη ύλη να δουλέψουν. Με στήριξη του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας, πραγματοποίησαν παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας και ορίστηκε συνάντηση στις 10 Μάρτη.

Το ΔΣ του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των εργαζομένων στο χώρο του εργοστασίου, διεκδικώντας τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.

Ασκεί μαζί με τους εργαζόμενους κάθε πίεση στους κρατικούς φορείς (Επιθεώρηση Εργασίας, κυβέρνηση, Δήμο, Περιφέρεια) για την επαναλειτουργία της επιχείρησης και καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου της Χημικής Βιομηχανίας και όλων των κλάδων να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους εργάτες και να συσπειρωθούν αγωνιστικά με το πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ