Παρασκευή 4 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΤΗΠ
Σύσκεψη για την οργάνωση της πάλης

Σύσκεψη με εργαζόμενους από την COSMOTE - ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ PLUS, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα από το Κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ), προκειμένου να συζητήσει τις πρόσφατες αντεργατικές αποφάσεις της εταιρείας - 120 απολύσεις εργαζομένων, περικοπές αποδοχών, αύξηση ωραρίου και εντατικοποίηση της εργασίας στο σύνολο ή σε τμήματα του ομίλου - αλλά και να αποφασίσουν πώς θα δράσουν το επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των εργαζομένων στη σύσκεψη μικρή αστυνομική δύναμη εμφανίστηκε στα γραφεία του συνδικάτου με το πρόσχημα ότι έχει προσέλθει, για να «προστατεύσει», ενώ παράλληλα ρωτούσε να μάθει πόσοι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε αυτήν.

Σήμερα, στις 6 το πρωί, το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στο κτίριο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στον Αγ. Στέφανο στις 9 π.μ. στο κτίριο της COSMOTE στο Μαρούσι και στις 10 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας στο Νήμα.

Ο Αλέκος Περάκης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ, τόνισε ότι η επίθεση της εργοδοσίας είναι συντονισμένη και αφορά συνολικά στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, προκειμένου να επιβάλει τις επιδιώξεις της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ