Παρασκευή 11 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Την Κυριακή η μεγάλη εκδήλωση στον Περισσό

Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Σημαντικός σταθμός στην καμπάνια της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά είναι η εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 13 Μάρτη στον Περισσό με ομιλήτρια την Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 μ.μ. και θα περιλαμβάνει επίσης προβολή βίντεο που έχει επιμεληθεί η ΚΝΕ και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της θεραπευτικής κοινότητας «Νόστος».

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, γονείς με παιδιά όλων των ηλικιών, όχι μόνο εφήβων, αλλά και μικρότερων, καλούνται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της Κυριακής προκειμένου να συζητήσουν τους προβληματισμούς και την πραγματική διέξοδο. Ηδη, η ΚΝΕ έχει αποστείλει πρόσκληση συμμετοχής στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας και τις Ομοσπονδίες Αθήνας, Πειραιά και Αττικής και σε μαθητικά συμβούλια των αντίστοιχων περιοχών. H ΚΝΕ απευθύνεται σε όσους αγωνιούν για την όξυνση του προβλήματος. «Καλούμε όλο το λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Στα παιδιά της εργατικής τάξης, των λαϊκών οικογενειών ταιριάζει η ανυπότακτη, η αγωνιστική στάση ζωής μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις, η πάλη για μια άλλη κοινωνία που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη του κεφαλαίου», αναφέρει στη σχετική πρόσκληση η ΚΝΕ, η μόνη νεολαία που έχει ξεκάθαρη θέση και ανοιχτό μέτωπο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο του πλατιού ανοίγματος που πραγματοποιεί με αυτή την καμπάνια η ΚΝΕ έχει απευθυνθεί και σε αθλητές που στηρίζουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και μιλούν στον «Ρ» ενόψει της εκδήλωσης που θα γίνει την Κυριακή.

Αλλωστε, η Οργάνωση συνδέει την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με τα δικαιώματα της νεολαίας στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Μάλιστα, στο πλαίσιο του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», η ΚΝΕ είχε διοργανώσει λαϊκό αγώνα δρόμου αφιερωμένο στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, που επίσης είχε στηριχθεί και επιβραβευθεί από πολλούς αθλητές.

Αλλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ διοργανώνει μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, στις 12-13 και 19-20 Μάρτη στα δημοτικά γήπεδα του Αγ. Γεωργίου (Ν. Ιωνία) και του Ηλ. Σταθμού Περισσού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις Οργανώσεις της ΚΝΕ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kneneaionia@gmail.com.

Επίσης:

  • Η Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει αύριο Σάββατο συνάντηση νέων καλλιτεχνών στην καφετέρια «cinema», στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου, στις 7 το απόγευμα.
  • Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών» διοργανώνεται αύριο στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από τη Νομαρχιακή Οργάνωση Κοζάνης της ΚΝΕ. Θα μιλήσουν ο Κώστας Χατζηδαμιανός, γραμματέας του ΝΣ Κοζάνης της ΚΝΕ και η Κική Στεργίου, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • «Ανυπότακτη - αγωνιστική στάση ζωής, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά - η πρόταση της ΚΝΕ» είναι το θέμα της εκδήλωσης που γίνεται την Κυριακή 13 Μάρτη στην Αμφισσα από τη ΝΟ Φωκίδας της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου με ομιλήτρια την Γεωργία Καλατζάκου, μέλος της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ