Παρασκευή 11 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 14 Μάρτη η εκδήλωση της ΟΓΕ

Συνεχίζουν τις εκδηλώσεις οι Σύλλογοι Γυναικών

Η ΟΓΕ, τιμώντας τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την καθιέρωση της 8ης Μάρτη ως Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι κατακτήσεις των γυναικών στον 20ό αιώνα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μάρτη, στις 18.30, στο θέατρο «Βεάκη» (Στουρνάρη 32).

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Σύλλογοι Γυναικών αναπτύσσουν πλούσια δραστηριότητα. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Παρασκευή 11 Μάρτη:

-- Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Νίκαιας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Το νέο πολυνομοσχέδιο για την Υγεία και οι επιπτώσεις στις γυναίκες».

-- Η Ομάδα Αχαρνών οργανώνει σήμερα στις 18.30, στο δημαρχείο, εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

  • Αύριο, Σάββατο 12 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ. εκδήλωση των Συλλόγων Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου - Πεύκης, Μελισσίων, Κηφισιάς με θέμα «8 Μάρτη - Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας» στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στο Μαρούσι (Βασ. Σοφίας 85).

-- Η Ομάδα Γυναικών Σαλαμίνας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση και προβολή ταινίας με θέμα τον αγώνα του γυναικείου κινήματος.

-- Οι Γυναικείοι Σύλλογοι Κερατσινίου και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ευγένειας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τις 8 Μάρτη.

-- Στο Δημαρχείο της Δραπετσώνας θα προβληθεί η ταινία «Η ζωή στους βράχους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ