Πέμπτη 24 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΝΙΚΚΟ ΜΑΡΚΕΤ»: Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της επιχείρησης «NIKKO MARKET» με απόφαση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, αντίγραφο της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψής τους ως εμποροϋπάλληλων, να σταματήσει η εργοδοτική επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων. Απεργοί μαζί με συνδικαλιστές του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας βρέθηκαν σε δυο καταστήματα της επιχείρησης (Παγκράτι και Πατησίων) για να περιφρουρήσουν την απεργία τους και ταυτόχρονα να ενημερώσουν τους εργαζόμενους καταναλωτές για τις διεκδικήσεις τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου και στις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν απευθύνει σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Μάρτη, 10 το πρωί, στα γραφεία του συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5Β - Πλ. Μητροπόλεως). Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα ξεκινήσουν στις 5 Απρίλη και θα ολοκληρωθούν στις 11 του Απρίλη.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΕΒΕ: Από 28 Μάρτη έως 2 Απρίλη θα ψηφίζουν οι συνταξιούχοι για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία της Ενωσης (Σωκράτους 23, 4οροφος) και οι συνταξιούχοι θα μπορούν να ψηφίζουν από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ χτες και ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των αντιπροσώπων του στη ΓΣΕΕ. Σήμερα, οι εκλογές θα γίνουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7.30 το απόγευμα.

ΔΙΩΡΗ στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Τρικάλων, απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων του πρώτου δεκαπενθήμερου του Μάρτη. Σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του συλλόγου τους ο δήμαρχος Χρ. Λάππας, επικαλούμενος οικονομική αδυναμία του δήμου, είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ