Πέμπτη 14 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ»: Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα βιβλιοπωλεία «Παπασωτηρίου» ενάντια στην προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλει μείωση μισθών με μετατροπή των συμβάσεων σε συμβάσεις μερικής απασχόλησης και με την επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας. Την εργοδοτική επίθεση καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και δηλώνει τη συμπαράσταση και στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων. «Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζομένων στο εμπόριο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΟΕΚ: Σε 2ωρη στάση εργασίας (10 πμ. - 12 μ.) και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης προχωρούν σήμερα οι υπάλληλοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας με απόφαση του συλλόγου τους. Διεκδικούν, μεταξύ άλλων, να πληρωθεί το χρέος του ΙΚΑ προς τον ΟΕΚ (που ξεπερνά τα 2 δισ.) και να αποδίδονται άμεσα στον Οργανισμό οι εισφορές των εργαζομένων που εισπράττει το ΙΚΑ. Να ξεκινήσει το κατασκευαστικό πρόγραμμα, κ.λπ.

ΑμΕΑ: Σε κινητοποίηση στις 10.30 π.μ. στο υπουργείο Υγείας προχωρούν σήμερα τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες. Στο επίκεντρο της κινητοποίησης βρίσκονται τα προβλήματα των Ιδρυμάτων και κέντρων Ειδικής Αγωγής, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων καλούν σε συμμετοχή με αιτήματα αντίστοιχα των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ