Σάββατο 16 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Στόχος το 30% την 1η Μάη

Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, επιμονή και οργάνωση, με ένταση των ρυθμών από όλες τις δυνάμεις ξετυλίγεται η μάχη για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης του ΠΑΜΕ. Οι τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα καλούνται να ξεδιπλώσουν ακόμα περισσότερο τη δουλειά, να φτάσουν πλατιά σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες ώστε να κατακτηθεί ο στόχος για την κάλυψη του 30% του πανελλαδικού πλάνου την 1η του Μάη.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Μπάμπης Τενές, στέλεχος του ΠΑΜΕ και οικονομικός υπεύθυνος για την Πανελλαδική Οικονομική Εξόρμηση του Μετώπου, με απαιτητικότητα και συνδυασμένα όλες οι δυνάμεις, αξιοποιώντας λαχνό το λαχνό, και παράλληλα με τις προετοιμασίες για τον ταξικό γιορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, να δώσουν τη μάχη για την επίτευξη του στόχου να καλυφθεί το 30% του πανελλαδικού πλάνου μέχρι την 1η Μάη.

Σημειώνεται ότι η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ - που δίνεται με τη μορφή της λαχειοφόρου - θα ολοκληρωθεί στις 12 του Ιούλη. Ο κάθε λαχνός στοιχίζει 5 ευρώ. Το πρώτο αυτοκίνητο της λαχειοφόρου θα κερδίσει ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου της 5ης Ιούλη και το δεύτερο αυτοκίνητο ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης της 12ης Ιούλη του 2011.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ