Σάββατο 16 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Στο Σύνταγμα η συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Πλατιά σύσκεψη διοργανώνει την Τρίτη η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ

Με το σύνθημα «Δυναμώνουμε την κοινωνική συμμαχία Υπάρχει άλλος δρόμος ανάπτυξης - Αλλαγή τάξης στην εξουσία» το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να τιμήσει φέτος την Πρωτομαγιά, να τιμήσει τους ηρωικούς αγώνες και τους νεκρούς της στον πολύχρονο αγώνα της με το κεφάλαιο. Να κάνει το φετινό γιορτασμό αφετηρία νέων αγώνων για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής, βήμα συσπείρωσης για την οργάνωση στα συνδικάτα, ακόμα πιο αποφασιστικά να περάσει στην αντεπίθεση, να απαντήσει με πόλεμο στον πόλεμο του κεφαλαίου.

Με ανακοίνωσή του καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις εργαζόμενες γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους μετανάστες, τους ανέργους να δώσουν αποφασιστική και μαχητική παρουσία στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, στην Αθήνα στις 10πμ στην πλατεία Συντάγματος.

Οι φετινές πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις τιμής και δόξας στους αγώνες και τις θυσίες της τάξης μας αποτελούν σημαντικό βήμα στην κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, στην οργάνωση των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, σημειώνει η Εκτελεστική Γραμματεία.

Στη Θεσσαλονίκη η Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει πλατιά σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών για την προετοιμασία της απεργιακής συγκέντρωσης της Πρωτομαγιάς, την Τρίτη 19 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Με προκήρυξή της ενόψει της Πρωτομαγιάς η Ομοσπονδία Οικοδόμων καλεί τους οικοδόμους και εργατοτεχνίτες του κλάδου να βάλουν πιο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, να δυναμώσουν την οργάνωσή τους, να ισχυροποιήσουν το μέτωπο της σύγκρουσης με την κυβέρνηση, τα κόμματα της αστικής εξουσίας, τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες στο εργατικό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ