Παρασκευή 6 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
Κινητοποίηση εργαζομένων

Eργαζόμενοι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαδήλωσαν χτες έξω από τη Βουλή, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει το δρόμο και εμπόδισαν την πορεία που είχαν προγραμματίσει.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπ. Χαλβατζής και σε σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι το Κόμμα στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ ασφαλώς έχει μια διαφορετική αντίληψη για τη λειτουργία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Επίσης, είπε, ότι «το κόμμα μας ήταν και είναι αντίθετο με την επιδοματική πολιτική και προτείνει όλα τα επιδόματα να ενταχθούν στο βασικό μισθό».

Κάλεσε τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και κινητοποιήσεις ενάντια στις επιλογές της κυβέρνησης, της ΕΕ, των μονοπωλίων και όλων όσοι υποστηρίζουν ότι είναι μονόδρομος η αντεργατική πολιτική της ΕΕ, η οποία ιδιωτικοποιεί όλους τους οργανισμούς και ξεπουλά το δημόσιο πλούτο σε συμφωνία με την ΝΔ και άλλες πολιτικές δυνάμεις. Καταλήγοντας ζήτησε από τους εργαζόμενους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να συνεχίσουν τον οργανωμένο, συντεταγμένο αγώνα τους και στις 11 Μάη στην Πανελλαδική Απεργία να συνταχθούν και να πορευθούν κάτω από τα πανό και τα συνθήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ