Σάββατο 7 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΠΕΡΓΙΑ 11 ΜΑΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Μήνυμα της ΟΓΕ για την απεργία

Μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής και πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες καλεί η ΟΓΕ να στείλουν οι γυναίκες, μετατρέποντας την απεργία του ΠΑΜΕ στις 11 Μάη σε εφαλτήριο νέων αγώνων. Στην ανακοίνωσή της η ΟΓΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Γυναίκες Εργαζόμενες, Ανεργες, Συνταξιούχες, Νέες Γυναίκες

Ξεσηκωθείτε - Αντισταθείτε

Αυτή δεν είναι μια ακόμη απεργία. Πρέπει να την κάνουμε αρχή νέων αγώνων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Πρέπει να πλημμυρίσουν τώρα οι δρόμοι με ανθρώπους του μόχθου, να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς, να βουίξουν οι γειτονιές. Να μην μπορούν να επικαλεστούν άλλο τη συναίνεση των εργαζομένων».

Και προσθέτει: «Δεν δεχόμαστε καμιά θυσία στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις μας. Εχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές μας να απαντήσουμε δυναμικά και οργανωμένα στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει. Μονόδρομος για μας είναι να αρνηθούμε να πληρώσουμε τις συνέπειες της κρίσης, να απαιτήσουμε όλα όσα μας ανήκουν από τον υλικό και πνευματικό πλούτο που παράγουμε και να παλέψουμε για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Αρνούμαστε να κάνουμε άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία. Απαιτούμε τώρα μέτρα προστασίας για τους ανέργους, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Κάτω τα χέρια από τη ζωή των οικογενειών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ