Σάββατο 7 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΠΕΡΓΙΑ 11 ΜΑΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Στόχος το 50% στις 11 Μάη

Με αμείωτη ένταση δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης οι Τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, τα σωματεία και οι επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται σε αυτό. Η νέα «πρόκληση» για τις ταξικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα αφορά το στόχο για την κάλυψη του 50% του πανελλαδικού πλάνου στις 11 Μάη, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας.

Οι Τοπικές Γραμματείες καλούνται να σχεδιάσουν το ακόμα πλατύτερο άνοιγμα σε τόπους δουλειάς, εργατικές γειτονιές κλπ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δράση των ταξικών δυνάμεων στην περιοχή της Κοζάνης, η οποία όχι μόνο υπερκάλυψε το στόχο του 30% πριν την 1η Μάη, αλλά έφτασε στο 100% της επίτευξης του συνολικού της πλάνου.

Οπως μας είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων της περιοχής, σε όλες τις εξορμήσεις είτε στο χώρο της Τοπικής Διοίκησης, είτε στο χώρο της Εκπαίδευσης, στα εμπορικά καταστήματα, στα σούπερ μάρκετ και αλλού, οι ταξικές δυνάμεις είχαν πάντα μαζί τους το λαχνό του ΠΑΜΕ στο χέρι. Σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση γιατί το ΠΑΜΕ έχει αποκτήσει ιδιαίτερο κύρος στους εργαζόμενους, το εμπιστεύονται. Αυτό άλλωστε, τόνισε ο Δ. Παπαδόπουλος, αποτυπώθηκε και στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς που ήταν η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ