Τετάρτη 8 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Οχι στο ημερήσιο δελτίο απόδοσης

Η Τοπική Γραμματεία Εβρου του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την προσπάθεια του δημάρχου Αλεξανδρούπολης να επιβάλει στους εργαζόμενους του δήμου να συμπληρώνουν ημερήσιο δελτίο απόδοσης, ένα μέτρο που θυμίζει άλλες εποχές.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ζήτησε από τους υπαλλήλους να συμπληρώνουν καθημερινά δελτίο μέσα στο οποίο θα περιγράφουν τι εργασίες κάνουν στη διάρκεια του ωραρίου τους.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Εβρου του ΠΑΜΕ σημειώνει: «Οι εργαζόμενοι τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα δέχονται αυτήν την περίοδο μια ολομέτωπη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα από την εφαρμογή της πολιτικής της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της τρόικας.

Σ' αυτή την περίοδο έρχεται ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης να εφαρμόσει την ίδια σκληρή και αντεργατική πολιτική επικαλούμενος τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Οσον αφορά τον έλεγχο της απόδοσης των υπαλλήλων υπάρχει η θεσμική διαδικασία μέσω Προϊσταμένων Διεύθυνσης και Τμημάτων.

Η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ν. Εβρου καλεί τους εργαζόμενους στο δήμο να αντισταθούν σ' αυτές τις αντεργατικές ενέργειες του δημάρχου, να μη δεχτούν τη συμπλήρωση του "ημερήσιου δελτίου απόδοσης".

Καλούμε τους μαζικούς φορείς, σωματεία, εργατικά κέντρα να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τις ενέργειες του δημάρχου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ