Τρίτη 21 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να τσακίσει το αστικό πολιτικό σύστημα

Αλέκα Παπαρήγα: Τον πόλεμο του λαού απέναντι στον πόλεμο που διεξάγετε εσείς και όλα τα κόμματα που συμφωνούν στην αντιλαϊκή πολιτική, εμείς θα προσπαθήσουμε να τον διεξαγάγουμε με ακόμα πιο αποφασιστικό, πιο αποτελεσματικό και πιο συσπειρωτικό τρόπο

  • Η ανασχηματισμένη κυβέρνηση, σαν συνέχεια της διακυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θα κλείσει την ελεγχόμενη χρεοκοπία για το κεφάλαιο, θα υποθηκεύσει κρατική περιουσία μαζί με τις ιδιωτικοποιήσεις για νέα δάνεια - μαμούθ, ώστε να επανεκκινήσει πιο αυξημένη η κερδοφορία. Ολ' αυτά σημαίνουν ανεξέλεγκτη, διαρκή και ισόβια χρεοκοπία για το λαό.
  • Το δημοψήφισμα για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος είναι παγίδα για το λαό, αφού οδηγεί στην άκρατη αντιδραστικοποίησή του. Να το ματαιώσει ο λαός. Αναπτύσσοντας την ταξική πάλη για την υπόσκαψή του, αλλά και με το αίτημα για εκλογές. Που μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία αδύναμης αντιλαϊκής κυβέρνησης.
  • Το νέο παραγωγικό μοντέλο δεν έχει σχέση με τις λαϊκές ανάγκες ούτε αξιοποιεί τις εγχώριες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες. Ενδιαφέρεται όχι για την όσο γίνεται μεγαλύτερη παραγωγική αυτάρκεια της χώρας, αλλά για επενδύσεις του κεφαλαίου σε τομείς μεγάλης και εύκολης κερδοφορίας, στα πλαίσια του διεθνούς καπιταλιστικού ανταγωνισμού.

ΣΕΛ.  6  -  10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ