Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΘ
Ολες οι δυνάμεις στη μάχη

Μέσα από καθημερινές εξορμήσεις, περιοδείες, συσκέψεις και κινητοποιήσεις για τα προβλήματα των ανέργων και τις επιπτώσεις που βιώνουν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες από τη βάρβαρη επίθεση της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της, οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη και τους άλλους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης προετοιμάζουν τη μαζική συμμετοχή του εργαζόμενου λαού στο συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ συνεχίζουν καθημερινά πλατύ άνοιγμα μεταφέροντας το κάλεσμα πανεργατικού παλλαϊκού ξεσηκωμού. Ιδιαίτερα οι φοιτητές και οι σπουδαστές που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ δίνουν τη μάχη για την επιτυχία του συλλαλητηρίου μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις στις σχολές και τις καταλήψεις σε υπηρεσίες των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που συνδέονται άμεσα με την εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου.

Το ΔΣ του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων δίνει τη μάχη με πανεξόρμηση στα ξενοδοχεία και τις επισιτιστικές επιχειρήσεις.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας προετοιμάζει τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο και οργανώνει αναχώρηση με λεωφορεία στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου από το ΕΚΝ. Καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν στη βαρβαρότητα με οργάνωση του αγώνα σε πορεία σύγκρουσης και ρήξης με την κυρίαρχη πολιτική.

Δεκάδες σωματεία έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο στο πλάι των ταξικών δυνάμεων.

Σήμερα περιοδείες θα γίνουν στο εργοτάξιο καθαριότητας στο Λιμάνι, στη διεύθυνση αρχιτεκτονικού στην Αγγελάκη, σε τουριστικά γραφεία, στα εργοστάσια «Ευθυμιάδης» και «ICA βερνίκια», στα καταστήματα σε Κουφάλια και Χαλκηδόνα από κοινό κλιμάκιο της ΠΑΣΕΒΕ και του ΠΑΜΕ.

Πολύμορφες κινητοποιήσεις σήμερα

Παράλληλα για σήμερα Τετάρτη 7/9, προγραμματίζονται κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για την ανεργία:

Στις 10 π.μ., κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ της Δωδεκανήσου, από τις επιτροπές αγώνα ανέργων, το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ.

Πανεξόρμηση σε όλα τα καταστήματα του ΟΑΕΔ που λειτουργούν στους δήμους της Θεσσαλονίκης, με ειδικό έντυπο υλικό για τους άνεργους.

Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία του Φοίνικα, συγκέντρωση για την ανεργία, από τη Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς.

Στις 7.30 μ.μ., ανοιχτή σύσκεψη - συγκέντρωση για την ανεργία στην Πολίχνη από τη Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης.

Στις 7.30 μ.μ., η Επιτροπή Αγώνα Ταξί, οργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΣΕΒΕ προκειμένου να συζητήσει τα συμπεράσματα από την απεργιακή κινητοποίηση, και να σχεδιάσει την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εντείνονται οι προετοιμασίες από τις ταξικές συνδικαλιστικές οργανώσεις (2017-09-01 00:00:00.0)
Χαιρετίζει τη συμμετοχή των αυτοαπασχολούμενων στην κινητοποίηση για τα χρέη (2014-10-03 00:00:00.0)
Στόχος να σηκωθεί η Θεσσαλία στο πόδι (2014-09-17 00:00:00.0)
Στις 4 Φλεβάρη διαδηλώνουμε μαζικά για την Υγεία (2014-01-31 00:00:00.0)
Κινητοποιήσεις σήμερα για την Κοινωνική Ασφάλιση (2013-06-06 00:00:00.0)
Ετοιμάζεται ο εορτασμός σε πολλές πόλεις (2010-11-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ