Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Νεανική δημιουργία

Οι εκδοχές του ροκ «συναντήθηκαν» με το λαϊκό και έντεχνο ελληνικό τραγούδι χθες, στη σκηνή της Νεανικής Δημιουργίας που αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία στις νεανικές μπάντες να ανταμώσουν το κοινό. Αυτή η προσφορά του Φεστιβάλ υπογραμμίστηκε από όλα τα συγκροτήματα.

Παναγιώτης (αρμόνιο) από τους «ΩDIANS»: «Για μας η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Η ΚΝΕ, μας δίνει την ευκαιρία να ακουστούμε, να αποκτήσουμε εμπειρία και να γίνουμε καλύτεροι μουσικοί».

Κωστής (μπάσο) από τους «Biotech»: «Η μπάντα βρίσκεται σε ένα χώρο που την εκφράζει ιδεολογικά. Είναι πολύ ωραίο να παίζουμε σε μια σκηνή που μας δίνει τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε, να δείχνουμε κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος στο φεστιβάλ αγκαλιάζει τα συγκροτήματα, δεν τα αγνοεί».

Νίκος (κιθάρα, τραγούδι) από τους «Jethro Talibans»: «Η ΚΝΕ δίνει βήμα ερασιτεχνικής δημιουργίας που σήμερα είναι ανύπαρκτο. Αυτό δίνει προοπτική στη νεολαία που προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι δικό της. Το κοινό του φεστιβάλ είναι πιο συνειδητοποιημένο, πιο ψαγμένο, πιο "ροκ". Οι κομμουνιστές θεωρούμε ότι η μουσική δεν είναι μόνο ένας τρόπος καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και ένα βήμα για να πεις κάτι παραπάνω».

Κωνσταντίνα (κιθάρα, τραγούδι) από τους «DEVOTION»: «Η παρουσία μας στο φεστιβάλ είναι ένας τρόπος για να ακουστούμε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και κάθε ζωντανή εμφάνιση είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία».

Γιάννης (μπουζούκι, τραγούδι) από το «Επαναστατικό μινόρε»: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ που μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε σε αυτή την κορυφαία εκδήλωση. Να δείξουμε τη δουλειά μας, κάτι που αποτελεί δώρο πραγματικά για μας. Μακάρι να μας δοθούν και στο μέλλον τέτοιες ευκαιρίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ