Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΠΟΛΙΧΝΗΣ
Οργανώνουν τον αγώνα τους

Αποφασισμένοι να μην πληρώσουν τα χαράτσια της κυβέρνησης και να οργανώσουν τον αγώνα τους, μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές, δηλώνουν καθημερινά ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι.

Το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τις μαζικές συγκεντρώσεις των Λαϊκών Επιτροπών που έγιναν σε Συκιές και Πολίχνη, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων, αποφασίστηκε η οργανωμένη μαζική επιστροφή των χαρατσιών. Επί τόπου ξεκίνησε η συγκέντρωση των υπογραφών κάτω από το κείμενο άρνησης πληρωμής που συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες. Το πρωί της Παρασκευής, μαζικά, με συγκεντρώσεις έξω από τις εφορίες, θα επιστρέψουν τα εντάλματα πληρωμής. Οι κάτοικοι των Συκεών θα συγκεντρωθούν στην Ε' εφορία και της Πολίχνης στην εφορία της Νεάπολης, όπου υπάγονται. Εργαζόμενοι, που μένουν στις εργατικές κατοικίες της Ευκαρπίας, δήλωσαν κι αυτοί συμμετοχή στον αγώνα και ενημέρωσαν ότι συντονίζονται και οι ίδιοι για να μην πληρώσουν και το τέλος για τα ακίνητα, καθώς, όπως είπαν, η κυριότητα των σπιτιών τους ανήκει στον ΟΕΚ, στον οποίο πληρώνουν ενοίκιο.

  • Στη Θεσσαλονίκη, το Σωματείο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές, μέσα από μαζικές εξορμήσεις και περιοδείες και συσκέψεις στους χώρους δουλειάς, συγκεντρώνει τα χαράτσια. Σήμερα θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ