Κυριακή 9 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δημαρχο-μπελάδες...

Ξερό μπελά έχει βρει από τους δημάρχους «της» η ΝΔ! Στα ίχνη του ...υπερκομματικού και «δημάρχου όλων των Αθηναίων» και όλων των αποχρώσεων και ο δήμαρχος Πειραιά. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είπε ο κ. Αγριπίδης και τι ακριβώς πρόσθεσε ο Λαλιώτης στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό κλιμάκιο, κατά τον εορτασμό των Φώτων στο πρώτο λιμάνι. Αν, δηλαδή, προέβλεψε ή ευχήθηκε νίκη του Σημίτη στις επικείμενες εκλογές. Ολοι πάντως άκουσαν τους ύμνους που έπλεξε στον κ. Σημίτη από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τι ήθος, τι ευπρέπεια κλπ. κλπ.!

Πάντως, αναμφίβολα, για ορισμένους το ήθος και η ευπρέπεια είναι κάτι τι το ζητούμενο, για να μην πούμε μια πασίγνωστη παροιμία που λέει ο λαός μας για όσους «αλλού τρώνε και πίνουνε και αλλού...».

Αλήθεια, με τον Αβραμόπουλο τι γίνεται; Δεν είναι μόνον οι αντίπαλοι της ΝΔ που προεξοφλούν το ναυάγιο στις σχέσεις του με τη ΝΔ, είναι και στελέχη της ΝΔ. Δηλαδή, αν ακούσετε τι λέει από το κανάλι του ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Καρατζαφέρης για τον Δημητράκη - όπως τον ονομάζει - δε μιλάμε για ναυάγιο, αλλά για καταβύθιση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ