Τρίτη 10 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Περιοδεία στην Ξάνθη πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη, η βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου. Στις 10 π.μ., Θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στη ΣΕΚΑΠ που βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση. Στη 1 μ.μ., Θα συναντηθεί με τους απολυμένους από τη βιομηχανία ALUMIL. Στις 6 μ.μ., Θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στη χαρτοβιομηχανία «DIANA».

-- Την Πέμπτη 12/1, στις 7 π.μ. στο εργοτάξιο της COSMOTE στο Κορωπί θα περιοδεύσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Κεντρικού Τομέα της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι με φαγητό, κρασί, χορό, με δημοτική παραδοσιακή μουσική από τον Πετρο-Λούκα Χαλκιά, ικαριώτικα και νησιώτικα τραγούδια από τους «Περιμπαίχτες» και αφιέρωμα στο λαϊκό ρεμπέτικο τραγούδι από τον Γιάννη Λεμπέση. Το γλέντι θα γίνει την Κυριακή 15 Γενάρη, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» (Δ12) στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

-- Η Δυτική αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Πετρούπολης (Κωνσταντινουπόλεως και Βουτσαλή) την Κυριακή 22/1 στις 7 μ.μ.

-- Η Νοτιοδυτική Αχτίδα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στο επαναστατικό τραγούδι τη Δευτέρα 23/1, στις 8 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.

-- Εκδήλωση συζήτηση με θέμα «Μιλώντας στα παιδιά για την καπιταλιστική κρίση» θα πραγματοποιήσει η Εργατική Αχτίδα Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Κυριακή 15/1. Η εκδήλωση θα γίνει στη μουσική σκηνή «Πυξίδα» στις 11:30 το πρωί, με κεντρική ομιλήτρια τη Μαρία Κοκοσάλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος. Πριν τη συζήτηση θα δοθεί παράσταση κουκλοθέατρο «Ο Φρίξος και η Ελλη» από το κουκλοθέατρο «κού-κλο» για τα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ