Τρίτη 10 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Ζητάει ξήλωμα με μεγαλύτερη πυγμή

Καλεί τα αστικά κόμματα να αντιμετωπίσουν «σαν μια γροθιά» τους λαϊκούς αγώνες

Την ανάγκη τα κόμματα που απαρτίζουν τη συγκυβέρνηση να δράσουν σαν μια «σφιχτή γροθιά» απέναντι στο λαό, για την επιβολή και των νέων βάρβαρων μέτρων και προκειμένου να αντιμετωπίσουν ενιαία τη διογκούμενη λαϊκή οργή και τους λαϊκούς αγώνες, επεσήμανε για μια ακόμα φορά χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια.

Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης γενίκευσε σκόπιμα την έκκλησή του προς τον αστικό πολιτικό κόσμο, έτσι που να συμπεριλαμβάνει και το λαό, αξιώνοντας απ' αυτόν πλήρη υποταγή στην πολιτική που τον οδηγεί στη γκιλοτίνα. Οπως είπε: «Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα πρέπει να λειτουργήσει ως μια "γροθιά". Γροθιά με σηκωμένο το ένα δάκτυλο, ή το άλλο δάκτυλο, δεν είναι δυνατόν. Θα χρειαστεί λοιπόν αυτή η γροθιά. Και προφανώς, θα σπάσει το δάκτυλο το οποίο δε θα είναι ενωμένο με τα άλλα. Γροθιά προς κατεστημένες αντιλήψεις, γροθιά προς συντεχνίες, γροθιά προς τους δανειστές μας. Αυτή τη γροθιά δεν τη βλέπω. Πολύ φοβούμαι ότι οι ημέρες λιγοστεύουν και η ασυνεννοησία μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα».

Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ακόμα ότι έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας να γίνουν δύο συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης, η μία πριν έλθει η τρόικα για να «καταλήξουμε από κοινού όλοι σε μια Εθνική πολιτική» και «δεύτερον, να τους δούμε όλοι μαζί τη Δευτέρα που θα έλθουν, και όχι "κατά μόνας", όπου αντιλαμβάνεστε το "διαίρει και βασίλευε" δημιουργεί προσκόμματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ