Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις

- Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά πραγματοποιεί την Τετάρτη, 21/2, στις 12 το μεσημέρι, σύσκεψη στα γραφεία του, στην οποία καλεί μαζικούς φορείς, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικές οργανώσεις κ.ά., προκειμένου να συζητήσουν και να προγραμματίσουν τη «σθεναρή αντίσταση ενάντια στο έγκλημα που συντελέστηκε και συντελείται από το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, με τρομακτικές οικονομικές και οικολογικές συνέπειες». Τονίζει δε, σε ανακοίνωσή του ότι στοχεύει στην «οργάνωση και ανάπτυξη ενός παμπειραϊκού κινήματος αντίθεσης και καταδίκης των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών, για αποπυρηνικοποίηση των Βαλκανίων, τη διαφύλαξη της ειρήνης και της αποκατάστασης των ζημιών που δημιούργησε ο πόλεμος».

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς και μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν συζήτηση για το «σύνδρομο των Βαλκανίων» και τις επιπτώσεις στους λαούς και το περιβάλλον από τις ΝΑΤΟικές βόμβες, στις 21/2, στο δημαρχείο της πόλης, στις 7.30μ.μ., με ομιλητή τον χημικό, διευθυντή του «Δημοκρίτου» Ν. Κατσαρό.

- Παναιγαλιώτικο αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνεται την Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Εσταυρωμένου, από την Παναιγαλιώτικη ΑντιΝΑΤΟική Πρωτοβουλία, για «βαλκανική ζώνη ειρήνης, για να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια», για την υπεράσπιση «της ζωής και του μέλλοντος των παιδιών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ