Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Συνάντηση με διανοούμενους και καλλιτέχνες

Τη Δευτέρα, 19 Φλεβάρη, στην αίθουσα Λογιστών

Συνάντηση γνωριμίας με φορείς και προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην αίθουσα Λογιστών, στην οδό Κάνιγγος 27, στον πέμπτο όροφο. «Σκοπός μας, αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, είναι η ανταλλαγή απόψεων για το χαρακτήρα και τους στόχους της "Δημοκρατικής Συσπείρωσης", για τις μορφές και τις μεθόδους ανάπτυξης της αναγκαίας και αναντικατάστατης συνεισφοράς των καλλιτεχνών και γενικότερα των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, στην υπόθεση της υπεράσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών του ελληνικού λαού, που σήμερα βάλλονται μεθοδικά και συστηματικά».

Για τον τρομονόμο

Η «Δημοκρατική Συσπείρωση» ανακοίνωσε επίσης χτες ότι η προγραμματιζόμενη εκδήλωση ενάντια στις δεδηλωμένες προθέσεις της κυβέρνησης να προωθήσει και να ψηφίσει στη Βουλή νόμο σχετικό με την «αντιμετώπιση της τρομοκρατίας», μετατέθηκε από τις 22 Φλεβάρη για τις 5 Μάρτη και θα γίνει στο θέατρο ΒΕΑΚΗ (Στουρνάρα 52) στις 6 το απόγευμα. Οπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση: «στόχος μας παραμένει η οργάνωση της πιο πλατιάς και ενωτικής αντίδρασης του ελληνικού λαού και των φορέων του ενάντια σε ένα νέο τρομονόμο και κάνουμε το παν προς αυτή την κατεύθυνση».

Υπενθυμίζεται πως στην κατεύθυνση αυτή η «Δημοκρατική Συσπείρωση» ήδη έχει συναντηθεί με φορείς όπως η ΕΣΗΕΑ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, αλλά και με κόμματα, όπως το ΔΗΚΚΙ και ο ΣΥΝ. Ηδη στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα έχουν συγκροτηθεί επιτροπές πρωτοβουλίας για να συγκροτηθούν αντίστοιχες συσπειρώσεις και κινήσεις για την υπεράσπιση των λαϊκών ελευθεριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ