Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ»
«Κανένας ανοργάνωτος, κανένας έξω από το σωματείο του»!

Καλεί σε κλιμάκωση εναντίον των αντιλαϊκών αποφάσεων και αποδυνάμωση των συνδικαλιστών ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Σε «ετοιμότητα, οργανωμένη δράση και κλιμάκωση» των αγώνων καλεί ο Σύλλογος των Εργαζομένων του «Ευαγγελισμού» (ΣΕΝΕ) μετά την ψήφιση του μνημονίου που βυθίζει το λαό ακόμα πιο βαθιά στη χρεοκοπία.

«Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της Κυριακής, μας δίνουν αισιοδοξία και ώθηση για τις νίκες που είναι μπροστά μας!» επισημαίνει ο ΣΕΝΕ και τονίζει: «Η μάχη δεν τελείωσε... Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σε κάθε άνθρωπο που υποφέρει είναι ένας, δύσκολος αλλά και ελπιδοφόρος: η ένταξή του στο οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Κανένας ανοργάνωτος, κανένας έξω από το σωματείο του! Αυτό τρέμουν κυβέρνηση - τρόικα - μονοπώλια, αυτό κάνει πανίσχυρο τον απλό λαϊκό άνθρωπο που είναι ο παραγωγός όλου του πλούτου και τον καταδίκασαν να πεινάει».

Ο ΣΕΝΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν ηχηρή απάντηση «στους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που εξακολουθούν να βάζουν πλάτη για να περνά αδιαμαρτύρητα η πολιτική που καταστρέφει τις ζωές των εργαζομένων», αλλά και να μη δείξουν εμπιστοσύνη «σ' αυτούς που στα λόγια "αγωνίζονται για να ενώσουν", την ίδια ώρα που πρωτοστατούν στο στήσιμο 2, 3, 4... διαφορετικών διασπαστικών σωματείων μέσα στο Νοσοκομείο (αλλού οι νοσηλευτές, αλλού οι νοσοκόμοι, αλλού οι ειδικευόμενοι κ.ο.κ)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ